TRAŽILI OD NJEGA DA IH PREBACI PREKO GRANE NAKON UBISTVA PREMIJERA: Zemunskom klanu nije mogao da kaže ne, ali...
Foto: FACEBOOK / MATEJ BIMBO PETRUNIĆ

najnovije

TRAŽILI OD NJEGA DA IH PREBACI PREKO GRANE NAKON UBISTVA PREMIJERA: Zemunskom klanu nije mogao da kaže ne, ali...

Bojanić je do detalja opisao poznanstvo sa Šiptarom i Kumom

Objavljeno: 13:59h

Bane Bojanić, sin Miloša Bojanića, '90- ih godina bio je na vrhuncu popularnosti kada je postao omiljeni izvođač na porodičnim slavljima pripadnika zemunskog klana Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma.

S obzirom na to da nije bilo lako reći "ne" najopasnijim kriminalcima tog vremena, Šiptar i Kum sve češće su pozivali Bojanića, pa čak i nakon atentata na premijera Zorana Đinđića kraju kada su od njega tražili da ih "prebaci" preko granice.

Bane Bojanić
Bane Bojanićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Bojanić je u jednom podkastu do detalja opisao poznanstvo sa Šiptarom i Kumom, gde je govorio i o susretu sa Miloradom Ulemekom Legijom.

Bili ste poznata pevačka zvezde 90- ih, mnoge vaše kolege kažu da je kriminal tada "stavio šapu" na njihove karijere. Kakvo je vaše iskustvo bilo?

Bojanić je do detalja opisao poznanstvo sa Šiptarom i Kumom
Bojanić je do detalja opisao poznanstvo sa Šiptarom i Kumomfoto: FACEBOOK / MATEJ BIMBO PETRUNIĆ

- Nisam imao problema jer sam sa svima bio dobar. Ali nisam voleo da pevam kad me zovu ti momci iz tog vremena jer znam ko će sve tu da bude, plašio sam se da ne zaluta neki metak. Nekada sam uspevao da nađem izgovor, nekada ne. Nisam mogao da kažem :"Neću", pa da me šamaraju po Beogradu. Moraš da ideš, nema šta - prisetio se Bane Bojanić

Jesu li vas zvali posle ubistva premijera Zorana Đinđića?

Premijer Đinđić
Premijer Đinđićfoto: Beta/Milan Obradović

- Zvali su me. Posle par dana kad se sve to desilo, nazvali su me euforično govoreći: "Nismo mi krivi, nismo to bili mi". Ja sam prvo prekinuo vezu. Onda mu kažem: "Jesi li ti lud, traži te cela država, ti zoveš mene?" On mi kaže: "Ja tebi verujem, samo da nas odvezeš do Subotice. Mi nismo... Dokazaćemo". Ja kažem: "Kakava bre crna Subotica?! Bio sam sa društvom pored Keja, samo sam bacio telefon u Dunav.

Zvali su ga
Zvali su gafoto: Espreso.co.rs/ Milen Vesović

Inače, Bane će sutra biti gost u emisiji "dIvan šou" koja se emituje na Kurir televiziji u 16:10, gde će otkriti još detalja o poznanstvu sa pripadnicima zemunskog klana.

Bonus video:

03:25

OVO SU GLAVNE DIPLOMATSKE PORUKE VOJNE VEŽBE VATRENI UDAR 2024 Gosti jutarnjeg programa bez dileme: Vojska je na svetskom nivou

(Espreso/ Informer / Prenela:M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.